10 апр. 2007 г., 23:21

Очи... 

  Поэзия
765 0 3
Не зная с времето кое се промени
дали о чите, или това, което виждаха.
Загубиха се някъде и единствените ръце...
или може би вече ги търся с друго сърце, в друго лице
Ти ли си същия, или аз промених се?
Кажи ми, кажи ми...
Аз не знам!
Помогни ми!

© Усмивчица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??