9 янв. 2006 г., 21:09

Очи - море. Моркса сол... 

  Поэзия
838 0 2
Дните ми солени са без тебе,
А "без теб" е тъй банална фраза,
Баналното от мене те отведе,
Отведе те, а мене ме наказа.

Наказа ме, прокле ме да те гоня,
Прокле ме в мрака вечно да те търся,
Във мрака непрогледен да се ровя,
Две сълзи солени неизбърсал.

Дните ми без тебе са солени,
А аз без сладкото - не мога!
Затуй ръцете ми са тъй студени,
Защото искат само тебе да докосват.

Не трий сълзите мои - нека капят,
Очите ми - те пак ще са засмени,
Сълзите ни сами леда разтапят,
Именно защото са солени!..

© Александър Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Сълзите ни сами леда разтапят,
    Именно защото са солени!.. толкова ли си мъдър, или си страдал прекалено много за възрастта си ?
  • Много ми харесва.Харесвам също стила ти който много ми допада
Предложения
: ??:??