18 апр. 2010 г., 20:08

Очи на мъж 

  Поэзия
734 0 18

Обърна се наопаки
и слънцето без теб.
Очи склопи
и в запада потъна
ожарено.
Кому да кажа
колко, как боли...
а нищичко  от мен
не е изстинало.
Ръцете ми - огньове с липси,
и гори
в подребрието
точно във сърцето,
във пламък луд
ще се изпепели
последната ми
кипнала надежда.
Ще изтекат пороища  
от всичките реки,
събрали в мен
водите си по изгрев,
ще може ли съдбата
с тях да изгаси
пожара ти - очи на мъж
във мене влюбен.

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??