21 февр. 2009 г., 10:33

Очите ми 

  Поэзия
625 0 11
Очите ми...
Зелени са и тъжни.
Очите ми те търсят.
И са влажни, когато...
От дъжда навън.
Очите ми.
Поглъщат всеки къс небе.
Тъй както теб
поглъщат 
ненаситни.
Не се прикривай
зад своята
собствена сянка.
Очите ми са жадни.
Продължават да те
търсят там,
където за последно
те видяха...
Защото пак ще
те видят.
Нали?!
Загаси светлината.
Да не  виждаш
как плачат.

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??