Feb 21, 2009, 10:33 AM

Очите ми 

  Poetry
624 0 11
Очите ми...
Зелени са и тъжни.
Очите ми те търсят.
И са влажни, когато...
От дъжда навън.
Очите ми.
Поглъщат всеки къс небе.
Тъй както теб
поглъщат 
ненаситни.
Не се прикривай
зад своята
собствена сянка.
Очите ми са жадни.
Продължават да те
търсят там,
където за последно
те видяха...
Защото пак ще
те видят.
Нали?!
Загаси светлината.
Да не  виждаш
как плачат.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??