Очите ми,не гледай в тях сега, те издават ми душа
не гледай истината в тях, ако не искаш да откриеш!
Не можаш просто да погледнеш ей така,
освен ако решила си вече да не се криеш!
Погледни ги в тях се потопи,
искрите бляскат като в небето!
Чрез тях до сърцето ми се докосни,
те честни са като очите на детето!
Какво ти казват просто погледни,
и ще научиш много ти за мен.
Харесват ли ти, а сега го целуни,
и така ще бъде всеки ден след ден!
Очите ми са част от моята душа,
вникни в тях, ти просто разбери.
Какво видя радостта или тъга,
протегна ръка си и ги докосни.
Какво виждат, теб и твоите очи,
красиво тяло, външност на кралица!
Но не това най-важното е нали,
Душата важна е! Ранена птица!
© Валентин Миленов Все права защищены