7.07.2018 г., 15:24 ч.

Очите ми 

  Поезия » Любовна, Философска
380 0 1

              Очите ми

 

Очите ми,не гледай в тях сега, те издават ми душа

не гледай истината в тях, ако не искаш да откриеш!

Не можаш просто да погледнеш ей така,

освен ако решила си вече да не се криеш!

 

Погледни ги в тях се потопи,

искрите бляскат като в небето!

Чрез тях до сърцето ми се докосни,

те честни са като очите на детето!

 

Какво ти казват просто погледни,

и ще научиш много ти за мен.

Харесват ли ти, а сега го целуни,

и така ще бъде всеки ден след ден!

 

Очите ми са част от моята душа,

вникни в тях, ти просто разбери.

Какво видя радостта или тъга,

протегна ръка си и ги докосни.

 

Какво виждат, теб и твоите очи,

красиво тяло, външност на кралица!

Но не това най-важното е нали,

Душата важна е! Ранена птица!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??