16 мар. 2008 г., 10:52

Очите ми говорят 

  Поэзия » Любовная
899 0 6
Питат ме защо за него не говоря,
нали обичала съм много?
А аз очи притварям
и думите в сърцето скривам.

Отново споменават неговото име...
И това се случва всеки ден!
Напомнят ми, душата те раняват.
И този кръговрат е вечен!

Питат ме за него, сякаш, че не знаят,
колко много болка ми е причинил.
В раните се ровят още.
Сякаш времето е спряло и няма кой да ме спаси!

Питат ме за него, но аз нямам вече сили.
Сърцето свито е и пази думите за себе си.
Няма смисъл гласно да говоря.
Болката в очите ми достатъчно личи!



Посветено на онези спомени,
които не спират да питат за него!

© Валентина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??