22 мар. 2007 г., 17:33

Очите ти 

  Поэзия
1076 0 3

   Очите ти
 
Не обичам очите със цвят на небе,
заключили в себе си простори безкрайни -
свобода и живот,
и далечно сърце;
хлад и бури,
и хиляди тайни..

Не обичам сини очи, но твойте са
             толкова дяволски хубави -
             прелестни сини очи,
събрали от зимата ярост и скреж...
И сякаш от техния поглед боли,
но да ги гледаш просто не можеш да спреш.

Мразя очите ти, с цвят на море
и знам, че няма как да ги забравя...
Ако във тях се гмурна като мъничко дете,
ще ги обикна и ще се удавя.

© Елена Леонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??