10 июн. 2007 г., 18:18

Очите ти ли са пак 

  Поэзия
607 0 2
Очите ти ли са пак тези,
които ме зоват, ме викат?
Как едно тъжно мълчание в тях,
кара ме да крещя и страдам?

Ту си птиче малко, беззащитно,
ту си хала, ту дракон, ту виелица страшна,
ту крадеш ме, ту в огън ме гориш,
ту иглици от лед сърцето ми пробождат...

Коя воля може да ти устои,
как успяваш и да бягаш,
и да гониш и залавяш,
как може те усмири...

© Любовник Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Кой би и устоил...
  • Това са въпроси който са следствие от любовта,не се опитвай да и устоиш изживея я ........
Предложения
: ??:??