19 нояб. 2008 г., 20:33

Очите трябва да блестят! 

  Поэзия
962 1 15

Задъханите дни са ми любими -

живея ги на екс! За всеки миг

парче от спомени съм отделила,

за да останат те незабравими. 

 

Затова съм трудна за обичане -

компромисите са ми врагове,

крадат ми миговете и ме свличат

към чужди нужди... и нозе.

 

В очите сивото ме ужасява -

един живот не бива да е сив!

Ако сърцето ми във тях се отразява,

то нека те завинаги блестят!

 

 

 

 

 

 

© Яна Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??