20 мая 2021 г., 22:18  

Справедливост 

  Поэзия » Гражданская
249 0 0

От страх някои хора се тресат,

да носят отговорност е време,

наказанието си нека понесат,

че бяха за народа тежко бреме!

 

Нека спасим нашата хубава родина,

че нацията за благоденствие е жадна,

че тука може да стане райска градина,

но зарад тях държавността западна!

 

Нека правдата възтържествува,

всеки да си получи според делата,

ако достойнството ни съществува,

ако продължим докрай борбата!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??