Бъди целуната,
бъди любима,
бъди желаната жена,
на този свят любов за да има,
не трябва непременно
да е щастлива тя.
Тя не само в слънчев ден
се ражда,
не само е посипана с цветя,
тя може да е тайна и нещастна,
достатъчно да е потребна
като "дишане душа в душа".
Може да не е красива
като пеперуда с шарени крила,
постигнатото лесно душата развращава
тя може да е капка - без да е роса,
предназначена не за да блести,
а жаждата да утолява.
© Майк Все права защищены