Съблазнителна оферта за чужбина
примамва ме от дни насам,
колебая се ли да замина,
все още мисля и не знам.
Дилемата е тежка и боли ме,
че семейството ще раздели,
но все ли на колене ще стоиме
за комфорт и пустите пари?
Да имаш в джоба евро, триста,
самочувствие, като човек,
малоценност да не те натиска
във живота и без туй не лек.
Носталгия ще пари във душата ми
за всичко и за всички у дома,
но пък ще помогна на децата си
все пак със някоя пара.
Струва си такова предложение,
и за себе си все нещо ще направя,
ще замина без съмнение
и непременно ще се справя!
© Гинка Любенова Косева Все права защищены
много ме натъжи...но ти желая успех...!
с много обич, миличка...