Aug 10, 2008, 9:47 AM

Оферта за чужбина 

  Poetry » Other
601 0 14

Съблазнителна оферта за чужбина

примамва ме от дни насам,

колебая се ли да замина,

все още мисля и не знам.

Дилемата е тежка и боли ме,

че семейството ще раздели,

но все ли на колене ще стоиме

за комфорт и пустите пари?

Да имаш в джоба евро, триста,

самочувствие, като човек,

малоценност да не те натиска

във живота и без туй не лек.

Носталгия ще пари във душата ми

за всичко и за всички у дома,

но пък ще помогна на децата си

все пак със някоя пара.

Струва си такова предложение,

и за себе си все нещо ще направя,

ще замина без съмнение

и непременно ще се справя!

© Гинка Любенова Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??