27 мар. 2009 г., 07:45

Огледало 

  Поэзия » Восточные формы
477 0 0

 

 

Огледало.

 

Дъх на огледало,

значи май си жив.

Посочи се с показалец

и кажи последен стих:

 

"Всеки ден е кратер,

всеки миг съдба.

Казва ли ти някой -

как, защо, кога.

 

Самураят крачи

да умре готов,

и по този начин

е достоен за живот".

 

27.03.09

софия

 

 

© Братан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??