24 июл. 2005 г., 01:41

Огнена любов 

  Поэзия
934 0 2

            Навярно искрено желаеш, мили,

            да те обичам с огнена любов,

            ръцете протегни и дай ми сили

            страстта си да запаля с твоя зов!

 

            Сега е ледено сърцето мое,

            но ти ще го затоплиш със любов

            и моето сърце ще стане твое,

            и две сърца ще бият в порив нов!

 

            И ще се стоплят от любов телата,

            щом огънят гори във вечността,

            и аз и ти ще следваме съдбата,

            щастливи с огъня на любовта!

© Нонка Чардакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??