4 февр. 2020 г., 07:13

Огнена стрела 

  Поэзия » Любовная
940 0 0

Бавно стрелата проникна в крехкото сърце, но ранена съм от обич , остана душата на нещо истинско и ценно - любов.

Ти бе залеза в ноща , галеше ме като видение , но стрелата ме преобрази да бъда чувствителна и любяща.

Чувам ехото на ветреца , а пойните птички пееха , но аз докоснах с устни от пареща от любов.

© Десислава Танева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??