Feb 4, 2020, 7:13 AM

Огнена стрела 

  Poetry » Love
938 0 0

Бавно стрелата проникна в крехкото сърце, но ранена съм от обич , остана душата на нещо истинско и ценно - любов.

Ти бе залеза в ноща , галеше ме като видение , но стрелата ме преобрази да бъда чувствителна и любяща.

Чувам ехото на ветреца , а пойните птички пееха , но аз докоснах с устни от пареща от любов.

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??