22 сент. 2010 г., 21:58

Огън 

  Поэзия » Любовная
1230 0 4

Огън

 

Горя!

Капки кристална вода 

стичат се бавно надолу 

покрай моето лице,

 а оттам по шията... 


Горя! 

Вдига се пара около мен, а 

сърцето бие на бързи обороти – 

безумно те иска, 

но разумът не дава. 


Горя! 

А разумът, 

така безмилостен с мен, 

не пречи на фантазията, която 

изгарящо докосва ме отвътре... 


Горя! 

При мисълта за... 

нежния допир на устните ни, 

топлината, излъчваща тялото ти, 

сладкия вкус на кожата ти... 


Горя! 

Сърцето в мен бушува, 

не ми дава миг покой, 

но разумни нека бъдем, 

за да избегнем ненужните беди. 


Йоана Р. Николова

24.07.2010г.

(00:27)


(за Деян Л. Иванов)

© Йоана Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??