Огън в мене ти запали
и остави ме да изгоря,
но аз от пепел ще се вдигна,
защото няма да го позволя.
Няма само да горя по теб
и ти по мене ще гориш,
така че лед по кожата ти да допра
като сърцето ми да го стопиш.
Пламък от червено,
синьо чак до бяло
ти пораждаш вътре в мен,
че даже Слънцето е завидяло
за огнения плен!
© Никола Станиславов Все права защищены