5 авг. 2010 г., 13:35

Огън и лед 

  Поэзия » Любовная
450 0 1

Сърцето ù ще затупти отново и пак ще се почувства живо...

Ще има белези от болка, която ти му причини...

И тази болка ще го тъпче и ден след ден ще го убива,

но най- накрая ще забрави, че в него беше само ти...

 

Сърцето ù ще се раздава на други хора, без да крие,

че в него още има пепел от твоите изгарящи слова...

И след като красиви чувства не може в никой да открие,

ще се превърне във вълшебство, жадуващо за твойта самота...

 

Сърцето ù ще бъде огън, а огънят до лед гори ли?

Ще търси кой да го разпали и ще се врича на лъжците,

които всичко биха дали да могат да го съживят...

Но сърцето не е спряло, може още да обича.

Ще те чака много дълго... и ще го открадне друг.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??