21 мар. 2013 г., 09:11

Огън и вода 

  Поэзия » Любовная
685 0 0

Като вулкан е моето сърце сега...

Как чака то дъжда.

Дъждът се крие в твоето сърце прозрачно,

търсейки ключа за него, вън е още мрачно.

 

Чакам пушека да утихне

и дъжда да го разсее.

Отключиш ли своето сърце,

ясно ще бъде нашето небе.

 

Кристалните ти дъждовни капки

как мрака над мен озаряват

и със щастие те пак ме даряват.

 

Не зная как във моя живот се появи

и със възможността да обичам ме дари.

Без теб на вечна мъка бях обречен

и не знаех, че животът не е лесен.

 

Но ето, че ти се появи

и със устни топли ме дари.

Дъждецът чудесен нек се лее,

за да научи сърцето ми да копнее.

 

 

 

 

© Добрин Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??