8 янв. 2009 г., 00:33

Огън... камина... тъга... 

  Поэзия » Любовная
561 0 2
  Сълзи плавно, изстрадани се стичат...
  и търсят очи, които  обичат...
  Къде си, любими?! - питам се в мрака...
  Сърцето тъжи, не иска да чака...

  Вятър полюшва измръзнали клони...
  тежко студ сковава душата самотна...
  Дали мисълта ти, за мен се вълнува
  или страст  безумна в тебе лудува...!?

  Бръсне  снегът... вятърът  чука...
  камината тъжна... топли  лъчи...
  Езици огнени в огнището  палуват,
  търсят те в пламъка очи и сълзите плуват...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??