Навярно ме обичаш, ще се моля на това.
Ще се моля да проникнеш в моята душа.
Ти вече запали огъня в мен.
Свещения огън на любовта.
Навярно те обича, ми прошепна моето сърце.
А аз му вярвам. Вярвам му така, както и на теб.
Ще бъде винаги открито, с радост ще приеме
твоята усмивка, твоята прегръдка, твоята целувка.
Знам, че си на работа сега, бориш се за хляба,
но искам и в твоята душа да гори огънят на любовта.
Няма нищо по-хубаво от това, двама души да се харесат,
да кажат "да" и да се потопят в света на любовта.
© Наско кирилов Все права защищены