19 abr 2013, 10:20

Огънят на любовта 

  Poesía » De amor
501 0 2

Навярно ме обичаш, ще се моля на това.

Ще се моля да проникнеш в моята душа.

Ти вече запали огъня в мен.

Свещения огън на любовта.

 

Навярно те обича, ми прошепна моето сърце.

А аз му вярвам. Вярвам му така, както и на теб.

Ще бъде винаги открито, с радост ще приеме

твоята усмивка, твоята прегръдка, твоята целувка.

 

Знам, че си на работа сега, бориш се за хляба,

но искам и в твоята душа да гори огънят на любовта.

Няма нищо по-хубаво от това, двама души да се харесат,

да кажат "да" и да се потопят в света на любовта.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Наско кирилов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??