7 окт. 2014 г., 22:52

ок 

  Поэзия » Другая
520 0 4

ти и аз
танц
гадаем
...
среднощно танго с теб
вместо сбогуване танц
не ще го разбереш
пиши ме неблагонадежден
казваш по навик
ок
....
наздраве за теб
наздраве за мен
тръпне сърцето
пеят звънчета
камбанен звън
вятър разнася...
ти и аз
безкрайност
коне бясно препускат
дъжд от въпроси валят
ние
точка пресечна
звезда
Единствена...
по пътя ни свети
аз и ти
ние
дом...

© Виктор Добрин Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??