18 нояб. 2006 г., 21:00

Око 

  Поэзия
560 0 2
Прободе слънчев лъч душата
на счупеното огледало
и цветен в ръбчетата заигра.
Учуденият образ на света проблесна,
усмихна се и засия,
измит от суетата и мълчанието.

Прободе слънчев лъч душата
на  счупеното огледало

и го превърна във Око.

© Румяна Славкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??