Nov 18, 2006, 9:00 PM

Око 

  Poetry
561 0 2
Прободе слънчев лъч душата
на счупеното огледало
и цветен в ръбчетата заигра.
Учуденият образ на света проблесна,
усмихна се и засия,
измит от суетата и мълчанието.

Прободе слънчев лъч душата
на  счупеното огледало

и го превърна във Око.

© Румяна Славкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??