Не мога така по средата
на твоя и моя свят,
да разчитам на безвремието
на съдбата.
Ще бъда тук и там,
в началото и края.
Само за тебе ще бъда две,
едната лоша, другата добра.
Ще се страхувам
и ще съм смела,
ще хапя и ще плача,
стига на теб да ти харесва.
Но умре ли в мене всичко,
не ме чакай кротко у дома.
Аз ще съм някъде навън
да диря свобода.
Ти си моята окова,
но всеки някой ден
оковите си изоставя...
© Йоана Все права защищены