21 июн. 2019 г., 00:32

Оксиморон 

  Поэзия » Любовная, Философская
1169 2 0

Ще те намеря ли в пространството,
в което заедно живеем?
Ще те открия ли във времето,
което двамата копнеем?
Или ще бъдеш ти, звезда в небето,
магия в моята душа,
свещен дъх, озарил сърцето,
изпълваща ме светлина?!

© Ангел Филипов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??