21.06.2019 г., 0:32 ч.

Оксиморон 

  Поезия » Любовна, Философска
1170 2 0

Ще те намеря ли в пространството,
в което заедно живеем?
Ще те открия ли във времето,
което двамата копнеем?
Или ще бъдеш ти, звезда в небето,
магия в моята душа,
свещен дъх, озарил сърцето,
изпълваща ме светлина?!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??