6 окт. 2010 г., 12:40

Октомври 

  Поэзия » Пейзажная
624 0 4

Узряващите ябълки

наесен

в градината

разпръскват аромат.

От клонките им,

с благодат навесени,

се смее жълт,

съсухрен листопад.

Дъждецът октомврийски

пак нашепва

и бисерите

върху твърдата земя

търкулват се

и сред тревите светват

като сълзи

от слънчева душа!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??