7 авг. 2016 г., 10:15

Олимпиада 

  Поэзия » Юмористическая
399 0 0

Светът е Олимпиада,
а столицата – Рио.
От скука не ще страдам,
пристрастия – не крия.

 

И плосък телевизор
пред мене да работи!
Режимът му – безвизов,
по четири посоки.

 

Хладилник – пълен с бира, 
с отбрани бол мезета.
А който ме разбира,

при мен – на канапето.

 

Жената ще я няма
и няма кой да мрънка.
О, щастие голямо,
при жегата отвънка.

© Иван Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??