Aug 7, 2016, 10:15 AM

Олимпиада 

  Poetry » Humour
394 0 0

Светът е Олимпиада,
а столицата – Рио.
От скука не ще страдам,
пристрастия – не крия.

 

И плосък телевизор
пред мене да работи!
Режимът му – безвизов,
по четири посоки.

 

Хладилник – пълен с бира, 
с отбрани бол мезета.
А който ме разбира,

при мен – на канапето.

 

Жената ще я няма
и няма кой да мрънка.
О, щастие голямо,
при жегата отвънка.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??