17 авг. 2016 г., 23:29  

На пътя всичко е спокойно 

  Поэзия » Юмористическая, Другая
666 0 2

И днес денят се къпе в своеволие

Искрящи случки с близки хора

Пробуждат здравата ми същност

И ме повеждат все по-горе

Където всъщност тръгнали сме всички

Маратон с успешна дестинация

С подкрепа и междинни станции

С основна цел нестихващи овации

За откривателите на Америки

За откривателите на барута

За откривателите на жените

И за вървящите по пътя...

© Concertino Concertino Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??