Aug 17, 2016, 11:29 PM  

На пътя всичко е спокойно 

  Poetry » Humour, Other
658 0 2

И днес денят се къпе в своеволие

Искрящи случки с близки хора

Пробуждат здравата ми същност

И ме повеждат все по-горе

Където всъщност тръгнали сме всички

Маратон с успешна дестинация

С подкрепа и междинни станции

С основна цел нестихващи овации

За откривателите на Америки

За откривателите на барута

За откривателите на жените

И за вървящите по пътя...

© Concertino Concertino All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??