17.08.2016 г., 23:29 ч.  

На пътя всичко е спокойно 

  Поезия » Хумористична, Друга
664 0 2

И днес денят се къпе в своеволие

Искрящи случки с близки хора

Пробуждат здравата ми същност

И ме повеждат все по-горе

Където всъщност тръгнали сме всички

Маратон с успешна дестинация

С подкрепа и междинни станции

С основна цел нестихващи овации

За откривателите на Америки

За откривателите на барута

За откривателите на жените

И за вървящите по пътя...

© Concertino Concertino Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??