25 февр. 2017 г., 19:18

Омагьосани 

  Поэзия » Любовная
495 0 4

Ти ли мене омагьоса,

аз ли теб - не знам,

но на пръсти стъпвам боса,

в тебе - в твоя храм.

 

Нежно аз венци изплитам

от цветя и страст

и от щастие политам,

Бог живее в нас.

 

С тебе от една магия

пием днес в захлас

и Любовта като стихия

пее с Божи глас.

 

Чашата ни се прелива

от нектар блажен

и магията красива

в Нас е всеки ден.

 

Аз магия съм, не крия,

Ти си също - знам.

Любовта ни - орисия,

е Божествен плам!

 

© Марияна Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??