17 сент. 2008 г., 20:19

Омагьосан от тебе 

  Поэзия » Любовная
513 0 0
Омагьосан от тебе

Тя е едно романтично момиче,
което е моята единствена любов.
Аз обичам твоите очи и твойте устни -
искам да те даря с моята любов.
Ти ме караш да съм жаден за тебе
и мечтата си да сбъдна.
Не ме карай да забравя -
не искам да спра да те обичам.

Омагьосан съм от тебе,
магьосница си ти за мене.
Ще ти кажа: Аз мисля всеки ден
и всяка нощ за тебе.
Ти живееш този луд живот със мене,
че дори съм омагьосан от тебе,
омагьосан от тебе,
аз омагьосан от тебе.

Ти си ми сърцето,
ти си ми болката!

© Даниел Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??