17 sept 2008, 20:19

Омагьосан от тебе 

  Poesía » De amor
514 0 0
Омагьосан от тебе

Тя е едно романтично момиче,
което е моята единствена любов.
Аз обичам твоите очи и твойте устни -
искам да те даря с моята любов.
Ти ме караш да съм жаден за тебе
и мечтата си да сбъдна.
Не ме карай да забравя -
не искам да спра да те обичам.

Омагьосан съм от тебе,
магьосница си ти за мене.
Ще ти кажа: Аз мисля всеки ден
и всяка нощ за тебе.
Ти живееш този луд живот със мене,
че дори съм омагьосан от тебе,
омагьосан от тебе,
аз омагьосан от тебе.

Ти си ми сърцето,
ти си ми болката!

© Даниел Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??