12 мая 2005 г., 17:28

Омагьосана 

  Поэзия
921 0 0
Луна красива, звезди сияйни,
а аз стоя сама в нощта -
мечтая за целувките ти омайни,
пътувам към наш'та вълшебна долина.

Там намира се страна прекрасна -
с цветя, водопади, облачета бели...
Аз бродя омагьосана в гората зелена
и търся само теб, любими.

Аз знам - очакваш ме с надежда,
любовта обладала е и твоята душа.
Но обещавам ти - няма да живееш в самота,
защото завъртял си и моята глава.

Нека се откъснем за миг от реалността,
да забравим сивотата на деня
и да се отдадем изцяло на страстта,
бушуваща в нашите горещи сърца.

24 септември 2000 година

© Анета Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??