3 дек. 2010 г., 12:29

Омагьосани сънища 

  Поэзия
500 0 2

Кой ми открадна

омагьосаните сънища,

в които душата ми пътува

и някой ме целува

                              насън...

Насън ще търся в хаоса

небесната си същност.

Пътя ми пресече бяла лястовица

и предрече моето завръщане.

Време е вече

да се завърна при себе си

и в топлите сънища!

И ако някой ме целува...

жадна да се будя!

© Румяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??