Кой ми открадна
омагьосаните сънища,
в които душата ми пътува
и някой ме целува
насън...
Насън ще търся в хаоса
небесната си същност.
Пътя ми пресече бяла лястовица
и предрече моето завръщане.
Време е вече
да се завърна при себе си
и в топлите сънища!
И ако някой ме целува...
жадна да се будя!
© Румяна All rights reserved.