30 июл. 2007 г., 23:48

ОМРАЗА 

  Поэзия
789 0 4

                                                  ОМРАЗА



                               Сърцето ми e изпълнено с омраза,
                               обещанието пред Бог не ще погазя.
                               Кървави сълзи лицето ти ще изгарят,
                               всички около теб в краката ми ще лазят.
                               Демони зли ще нападнат твоята душа,
                               а ти ще потънеш в мрак и празнота.
                               Завистта и злобата ти те отвеждат в Ада
                               и там ще гориш през вечността на клада.
                               Между любовта и приятелите ми сега заставаш,
                               но няма дълго на това място да останеш.
                               Ще те пратя на място,на което не очакваш,
                               за всяка моя сълза до края на живота си ще плащаш!!!

© Симона Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Бог...демони...Ад!??!?
    Съдиш и 'заклеваш'-'кълнеш'..хм...
    И ти си дала обещание на своя Бог...за това ?!
  • Силен стих!
  • Не бива с толкова омраза. Бог не иска това и не е отмъстителен. Истината е в прошката и доброто.
  • с омраза само нараняваш повече душата си
Предложения
: ??:??