12 мар. 2012 г., 09:46

Омразата 

  Поэзия » Другая
614 0 2

Омразата е нещо страшно,

омразата е нещо зло.

Ако навлезе във сърцето ти,

не очаквай ти добро!

 

Като черното мастило е,

разляло се на твоето писмо -

опитваш се да го премахнеш,

но на него си остава то!

 

Като в кръговрат си –

не можеш да се промениш.

Нека тя не те настига,

бягай и ще се спасиш!

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??