12 апр. 2018 г., 13:35

Онова, за което мълчим 

  Поэзия
488 3 4

Онова, за което мълчим...
Онова, което желаем...
Онова, за което не спим...
Онова, за което мечтаем...

 

Онова, което усмихва...
Онова, за което сме смели...
Онова, което не стихва...
Онова – без метеж, без предели...

 

Онова – с аромата на пролет...
Онова – с цветовете на есен...
Онова, устремено за полет...
Онова – с красотата на песен...

 

Онова, което лекува...
Онова, за което горим...
Онова, за което си струва...
Онова, ... за което мълчим...

 

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??