20 янв. 2017 г., 22:15

Онзи стълб до магазина 

  Поэзия » Любовная
566 0 4

Колко ли дълго ще се връщаш там.

Зад онзи стълб до магазина.

Ще гледаш вкъщи ли съм.

Няма ли отнякъде да мина.

Взирайки се в неподвижните завеси,

скрили неведнъж нашите странни интереси.

Ще се опитваш да забравиш телефонни номера, адреси.

А щом алкохолът се слее с кръвта, ще ми пишеш "Хей, къде си?"

Колко ли дълго ще се връщаш там...

Там, където ни веднъж не се почувства сам.

Там, където беше истински обичан.

Там, където с мили думи бе наричан.

Там, където огънят гореше.

Там, където сърце ти беше...

© Rumyana Momchilova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??