7 авг. 2012 г., 22:26

Опасни влюбености 

  Поэзия » Философская
578 0 1

Искаш да съм твоя сбъдната мечта,

внимавай, стъпваш по най-острата скала.

Искаш мен да галиш в цъфналата ръж,

внимавай, влюбена съм в Робърт Бърнс.

 

Искаш да съм топло слънце през нощта,

внимавай, с огъня си ще те изгоря.

Искаш като стих-молитва твоя да съм аз,

внимавай да не кажеш - влюбен бях.

 

Искаш да посееш цвете, да поникне плод,

внимавай, бързай - един е този живот.

Искаш, знам, от мен хиляди неща,

внимавай с необикновената жена.

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "внимавай, бързай - един е този живот."

    Внимавай с бързането може би
    Че иначе съвсем ще го сащисаш
    висока скорост трудно се еши`
    с внимателност(дори и като искане)
Предложения
: ??:??