21 нояб. 2007 г., 14:29

Опечалено момиче 

  Поэзия » Другая
674 0 15
 

Дърво 

 

Протегнати голи ръце.

Унило, скръбно лице.

Опечалено момиче.

На ледени ласки обречено

до полъха на първото кокиче.

Тогава то ще разцъфти

и понаперчило гърди

с усмивка пак ще ни дари. 

© Криси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??